Wie zijn wij

Al ruim 50 jaar Banketbakkerij Jolink

Wie zijn wij

Al ruim 50 jaar Banketbakkerij Jolink

Dagelijks vers voor jou geproduceerd

Onze banketbakkers verzorgen dagelijks een grote sortering verse producten voor jou, gemaakt in onze bakkerij in Brummen. Roomboterkoekjes, gebak, taartjes,
schnitten en sloffen, maar ook diverse hartige heerlijkheden behoren tot het assortiment.

Deze producten kun je terug vinden in onze winkels in Brummen, Zutphen en Doetinchem, waar je rustig rond kunt kijken of kunt vragen om advies aan een van onze medewerkers. In de winkels in Zutphen en Doetinchem is het ook mogelijk om even lekker wat te drinken in onze tea room, met daarbij een heerlijk gebakje naar keuze.

Kom snel eens langs in één van onze winkels!

Onze meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten – bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten – de heerlijkste kunstwerken voor jou persoonlijk gebakken. Reken maar dat je het verschil proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is geen optie voor het Patisserie College.

Werken bij Jolink
Jolink Banketbakkerij

Ben jij op zoek naar een bijbaantje?

Ben jij op zoek naar een bijbaantje voor de zaterdagen en vind jij het leuk om mensen blij te maken? Solliciteer dan nu als zaterdagtopper bij Banketbakkerij Jolink.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die op zaterdagen samen met leuke collega’s ervoor zorgt dat onze winkel er tip top uitziet en onze fans tevreden de winkel uit gaan. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!