Officieel stagebedrijf

Leer het vak van onze professionals

Officieel stagebedrijf

Leer het vak van onze
professionals

Als stagiar(e) zien we je als volwaardig collega

Banketbakkerij Jolink is een echt familiebedrijf. Al ruim 50 jaar maken en verkopen we met zijn allen de mooiste en lekkerste producten. We werken samen als één hecht team om de hoogste kwaliteit te leveren aan de klant. Nu zijn wij op zoek naar nog meer toppers die ons team komen versterken. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team? Word onze collega! 

Meer weten over ons? Bekijk onze over ons pagina. 

Meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen? Stuur een mail naar info@jolinkbanket.nl of app/bel naar 0575-561277.

Wil jij werken in een gezellig team en wil je van alles leren binnen het ambachtelijke banketbakkersvak? Kom stage lopen bij ons! Je bent als stagiair onderdeel van het team en je wordt gelijk gezien als volwaardig collega. Je werkt samen met een team vol gezellige en gepassioneerde mensen en je maakt met zijn alle de mooiste en lekkerste producten.  

Alle producten worden gemaakt op onze productielocatie in Brummen. ’s Ochtends begint de dag al vroeg vol energie om alle banketproducten te bereiden. Eerst worden alle producten afgewerkt en klaargezet voor de winkels en de bestellingen voor onze fans om vervolgens aan de slag te gaan met jouw passie; ambachtelijk banket. Bij Jolink werken we alleen met zuivere en natuurlijke grondstoffen en het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel.  

Ben jij die enthousiaste doorzetter die op tempo kan werken en van alles wil leren van de beste banketbakkers? Solliciteer dan nu! 

Stagaire - Jolink Banketbakkerij
Jolink Banketbakkerij

Ben jij op zoek naar een bijbaantje?

Ben jij op zoek naar een bijbaantje voor de zaterdagen en vind jij het leuk om mensen blij te maken? Solliciteer dan nu als zaterdagtopper bij Banketbakkerij Jolink.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die op zaterdagen samen met leuke collega’s ervoor zorgt dat onze winkel er tip top uitziet en onze fans tevreden de winkel uit gaan. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Kom leren bij Jolink?!

…Staat jouw stagefunctie er (nog) niet bij?
Stuur dan jouw motivatiebrief en vertel ons dat wij wel gek moeten zijn,
omdat we jou nog niet in ons team hebben